Oficialu: "Man Utd" stiprinasi "Porto" krašto gynėju D. Dalotu

"Manchester Unied" pranešė apie dar vieną naujoką - juo tapo 19-metis "Porto" krašto gynėjas Diogo Dalotas.

Puikų sezoną "Porto" komandoje turėjęs jaunas portugalas sukirto rankomis dėl penkerių metų kontrakto. Manoma, kad už jį "raudonieji velniai" paklojo apie 20 mln. svarų sterlingų.

D. Dalota įprastai rungtyniauja dešiniajame gynybos krašte, bet taip pat gali žaisti ir kitoje aikštės pusėje. Jose Mourinho jį į komandą pasikvietė kaip Mateo Darmiano pamainą.

D. Dalotai praėjęs sezonas "Porto" komandoje buvo debiutinis vyrų futbole. Per 33 susitikimus gynėjas pelnė keturis įvarčius ir atliko aštuonis rezultatyvius perdavimus.

Tai yra antras "Man Utd" klubo naujokas šią vasarą - vakar komandą oficialiai papildė brazilas Fredas.<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">A must-read interview with <a href="https://twitter.com/DalotDiogo?ref_src=twsrc%5Etfw">@DalotDiogo</a> on how it feels to be a Red!  <a href="https://twitter.com/hashtag/BemvindoDalot?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BemvindoDalot</a> <a href="https://t.co/6FTNyVPyG3">https://t.co/6FTNyVPyG3</a> <a href="https://t.co/cBe2rjkMbS">pic.twitter.com/cBe2rjkMbS</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/1004350272305553408?ref_src=twsrc%5Etfw">June 6, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...