Oficialu: "Man Utd" už 60 mln. eurų įsigijo brazilą Fredą

"Manchester United" pranešė apie pirmąjį naujoką - juo tapo Brazilijos rinktinės saugas Fredas.

Oficialioje "raudonųjų velnių" svetainėje skelbiama, kad klubas pasiekė susitarimą su Donecko "Shakhtar" dėl 25-erių metų futbolininko įsigijimo, kuris dar turės atvykti į Mančesterį pasirašyti sutarties.

Neoficialiais duomenimis, "Man Utd" už gerai kamuolį kontroliuojantį brazilą paklojo 60 mln. eurų. Jis kurį laiką buvo ir "Manchester City" ekipos akiratyje.

Fredas Ukrainoje rungtyniavo nuo 2013 metų. Iš viso "Shakhtar" gretose brazilas sužaidė 156 rungtynes ir pelnė 14 įvarčių. Karjerą saugas pradėjo "Internacional" ekipoje.

Teigiama, kad "Man Utd" artimiausiomis valandomis arba dienomis praneš ir apie "Porto" krašto gynėjo Diogo Daloto įsigijimą.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a> is delighted to announce it has reached an agreement with Shakhtar Donetsk for the transfer of Fred.<br><br>More details: <a href="https://t.co/uQM1R6bmgH">https://t.co/uQM1R6bmgH</a> <a href="https://t.co/52Kg4k2jT8">pic.twitter.com/52Kg4k2jT8</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/1004010438810652672?ref_src=twsrc%5Etfw">June 5, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>