Oficialu: "Milan" stiprinasi "Villarreal" puolėju ir "Genoa" saugu

"Milan" pranešė apie du naujokus - komandą oficialiai stiprina krašto puolėjas iš "Villarreal" ir "Genoa" komandoje pastaruosius tris sezonus rungtyniavęs saugas Diego Laxaltas.

Teigiama, kad už "Villarreal" krašto puolėją Samu Castillejo "rossoneri" paklojo 25 mln. eurų. Prie to pačio "Milan" palieka ir būtent į "sumbarinų" gretas rungtyniauti išvyksta puolėjas Carlosas Bacca.

Antruoju "Milan" naujoku tapo su Urugvajaus rinktine pasaulio čempionate žaidęs D. Laxaltas. Už jį madų sostinės ekipa paklojo 14 mln. eurų ir į "Genoa" išsiuntė Gianluca Lapadulą.

S. Castillejo "Villarreal" gretose rungtyniavo nuo 2015 metų ir per 127 rungtynes įmušė 11 įvarčių.

Savo ruožtu D. Laxaltas Italijoje jau žaidžia nuo 2013 metų. Iš pradžių jį įsigijo "Inter", tačiau urugvajietis ten nesužaidė nė vienerių rungtynių - iki 2016 metų jis buvo skolinamas įvairioms italų komandoms.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Official Announcement: Samuel Castillejo and Diego Laxalt <a href="https://t.co/NJQqGEFIPB">https://t.co/NJQqGEFIPB</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/1030399870564229120?ref_src=twsrc%5Etfw">August 17, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>