Oficialu: pirmuoju "Roma" naujoku tapo meksikietis H. Moreno

"Roma" oficialioje svetainėje pranešė, kad pirmuoju komandos naujoku šią vasarą tapo 29-erių metų Meksikos rinktinės centro gynėjas Hectoras Moreno.

Patyręs gynėjas, kuris pastaruosius du sezonus praleido Eindhoveno PSV ekipoje, su Italijos vicečempionais sukirto rankomis dėl ketverių metų kontrakto.

"Esu labai laimingas pasirašęs sutartį su "Roma", - kalbėjo gynėjas, kuris tapo pirmuoju meksikiečiu, apsivilkusiu "Roma" marškinėlius. - Manęs laukia didelis karjeros žingsnis į priekį. Tikiuosi, kad man pavyks pademonstruoti savo sugebėjimus ir prisidėti prie komandos sėkmės".

Prieš persikeldamas į PSV H. Moreno keturis sezonus vilkėjo Barselonos "Espanyol" marškinėlius, taip pat tiek pat sezonų gynėjas yra praleidęs AZ vienuolikėje. Karjerą futbolininkas pradėjo tėvynėje, "UNAM" klube.

Praėjusį sezoną H. Moreno PSV gretose sužaidė 39 rungtynes ir pelnė net septynis įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">First signing of the summer: Done <br><br>Hector Moreno is an <a href="https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash">#ASRoma</a> player! <br><br> <a href="https://t.co/wpLM8gPMBY">https://t.co/wpLM8gPMBY</a> <a href="https://t.co/XP7Iu4FImo">pic.twitter.com/XP7Iu4FImo</a></p>&mdash; AS Roma English (@ASRomaEN) <a href="https://twitter.com/ASRomaEN/status/874607348320481280">June 13, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...