Oficialu: PSG iš "Ajax" įsigijo perspektyvų gynėją

Paryžiaus "Saint-Germain" paskelbė, kad iš Amsterdamo "Ajax" sistemos įsigijo perspektyvų 19-metį futbolininką Mitchelį Bakkerį.

Prancūzijos čempionai olandą įsigijo nemokamai, nes šią vasarą baigėsi jo sutartis su "Ajax". Jis su PSG susitarė dėl ketverių metų kontrakto.

Kairiojo krašto gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas praėjusį sezoną nefigūravo pagrindinėje "Ajax" komandoje. Olandas ne kartą buvo ant suolo, tačiau epizodiškai pasirodė tik taurės rungtynėse.

M. Bakkeris taip pat gali žaisti dešiniajame gynybos krašte.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"> <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeBakker?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomeBakker</a><br><br>Welcome to Paris Mitchel Bakker <br><br> <a href="https://twitter.com/hashtag/ICICESTPARIS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ICICESTPARIS</a> <a href="https://t.co/nrV6FYRl54">pic.twitter.com/nrV6FYRl54</a></p>&mdash; Paris Saint-Germain (@PSG_English) <a href="https://twitter.com/PSG_English/status/1147822962789273600?ref_src=twsrc%5Etfw">July 7, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...