Oficialu: "Real Betis" laimėjo kovą dėl perspektyvaus meksikiečio įsigijimo

Sevilijos "Real Betis" iš Amsterdamo "Ajax" panosės nugvelbė perspektyvų Meksikos rinktinės krašto puolėją Diego Lainezą.

Dar prieš kelias savaites buvo pranešta, kad "Ajax" yra pasiekusi žodinį susitarimą, tačiau "Real Betis" už žaidėją pateikė tą pačią sumą ir galiausiai futbolininkas nusprendė karjerą pratęsi Ispanijoje.

Oficialioje "Real Betis" svetainėje skelbiama, kad 18-metis futbolininkas pasirašys kontraktą iki 2024 metų. Manoma, kad už meksikietį andalūzai paklojo 12 mln. eurų.

D. Lainezas yra laikomas talentingiausiu Meksikos futbolininku, spėjusiu debiutuoti jau ir nacionalinėje rinktinėje.

Jaunas žaidėjas Meksikoje šį sezoną sužaidė 18 rungtynių ir per jas spėjo pasižymėti penkiais įvarčiais.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> OFFICIAL | <a href="https://twitter.com/hashtag/RealBetis?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RealBetis</a> and <a href="https://twitter.com/ClubAmerica?ref_src=twsrc%5Etfw">@ClubAmerica</a> agree for the transfer of Diego Lainez <br><br> <a href="https://t.co/H0tIxwztcx">https://t.co/H0tIxwztcx</a><a href="https://twitter.com/hashtag/Lainez2024?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Lainez2024</a> <a href="https://t.co/OFYlhLrgdr">pic.twitter.com/OFYlhLrgdr</a></p>&mdash; Real Betis Balompié (@RealBetis_en) <a href="https://twitter.com/RealBetis_en/status/1083487230205853696?ref_src=twsrc%5Etfw">January 10, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> <iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/XGIkdeyPN4g" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>