Oficialu: "Real" palikęs Pepe rungtyniaus Turkijoje

34-erių metų Portugalijos rinktinės centro gynėjas Pepe ilgai laisvuoju agentu nebuvo - portugalas sukirto rankomis su Turkijos čempionais Stambulo "Besiktas".

Pepe, pastaruosius dešimt metų praleidęs Madrido "Real" klube, šią vasarą tapo laisvuoju agentu. "Baltieji" siūlė gynėjui dar metams likti Madride, tačiau futbolininkas norėjo dviejų metų kontrakto, o "Real" klubui tokio prašymo neišpildžius, su gynėju buvo atsisveikinta.

Žiniasklaidoje buvo nemažai kalbų, kad Pepe išvyks į Paryžiaus "Saint-Germain", tačiau derybos, kaip manoma, taip pat baigėsi, kai paryžiečiai pasiūlė tik vienerių metų kontraktą.

Į Turkiją atvykęs Pepe gavo ko norėjo - su "Besiktas" gynėjas sudarė dviejų metų kontraktą.

"Real" ekipoje išgarsėjęs brazilų kilmės portugalas iš viso šiame klube iki šių metų sužaidė net 334 rungtynes, pelnė 15 įvarčių ir tris kartus tapo UEFA Čempionų lygos nugalėtoju.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="tr" dir="ltr">Kepler Laveran Lima Ferreira’nın (Pepe) Transferi İçin Görüşmelere Başlandı<a href="https://t.co/PiujJnDYFJ">https://t.co/PiujJnDYFJ</a><a href="https://twitter.com/hashtag/Be%C5%9Fikta%C5%9F?src=hash">#Beşiktaş</a> <a href="https://t.co/WGztfCL16N">pic.twitter.com/WGztfCL16N</a></p>&mdash; Beşiktaş JK (@Besiktas) <a href="https://twitter.com/Besiktas/status/882337128079912960">July 4, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...