Oficialu: S. Ramosui skirta dviejų rungtynių diskvalifikacija Čempionų lygoje

Ir taip sunkią sezono dalį išgyvenantis Madrido "Real" klubas sulaukė dar vieno smūgio – UEFA nubaudė liežuvį už dantų nelaikiusį Sergio Ramosą.

Gynėjas pirmajame UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio susitikime prieš Amsterdamo "Ajax" specialiai užsidirbo geltoną kortelę. S. Ramosas tikėjosi "apsivalyti" prieš ketvirtfinalį, jeigu į jį pateks komanda.

UEFA drausmės komitetas informavo, kad už tokį poelgį Madrido "Real" kapitonui yra skiriama dviejų rungtynių diskvalifikacija. Jis turės praleisti ne tik atsakomąsias rungtynes, kuriose ir taip nebūtų žaidęs, bet ir pirmąjį ketvirtfinalio mačą, jeigu iki jo prasibraus turnyro čempionė.

S. Ramosas būtų išvengęs tokios nuobaudos, nes iš pradžių pati pražanga net nesukėlė abejonių. Visgi ispanas visiškai neapgalvojęs po rungtynių žurnalistui "išsižiojo", kad turėjo ketinimų užsidirbti geltoną kortelę.

Futbolininkas socialiniame tinkle vėliau paneigė šią informaciją, tačiau UEFA drausmės komiteto tai neįtikino.

Madrido ekipa pirmajame mače "Ajax" nugalėjo rezultatu 2:1. Atsakomoji dvikova, kurioje dar turėtų būti nemažai intrigos, įvyks ateinantį antradienį.

Epizodo video:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...