Oficialu: "Schalke" laimėjo kovą dėl talentingojo B. Embolo

Gelzenkircheno "Schalke" savo oficialioje svetainėje informavo, kad talentingasis "Basel" klubo puolėjas kitą sezoną gins jų komandos garbę.

Žiniasklaidoje sklido kalbos, kad dėl 19-mečio puolėjo karjera gali pakrypti į Anglijos "Premier" lygą. Jo paslaugomis domėjosi "Manchester United" ir Londono "Tottenham". tačiau jaunasis futbolininkas nusprendė taip anksti nesikelti į tokią lygą ir karjerą pratęs Vokietijoje.

Kiek "Schalke" ekipai teks pakloti už B. Embolo - neatskleidžiama, tačiau nurodoma, kad su pačiu futbolininku bus sudaryta penkerių metų sutartis.

Šveicarijos rinktinės spalvas ginantis puolėjas pagrindinėje "Basel" komandoje debiutavo 2014 metais. Per šį laikotarpį jam pavyko sužaisti 86 rungtynes ir pelnyti 30 įvarčių.

Be to, B. Embolo visai neseniai kartu su Šveicarijos rinktine baigė pasirodymą 2016 metų Europos čempionate. Puolėjas sužaidė keturias rungtynes, bet įvarčio nepelnė. <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">DONE DEAL: Breel <a href="https://twitter.com/hashtag/Embolo?src=hash">#Embolo</a> is a <a href="https://twitter.com/hashtag/Schalke?src=hash">#Schalke</a> player! <a href="https://twitter.com/hashtag/s04?src=hash">#s04</a> <a href="https://t.co/tutoRaeF7g">pic.twitter.com/tutoRaeF7g</a></p>&mdash; FC Schalke 04 (@s04_en) <a href="https://twitter.com/s04_en/status/747026630518915072">June 26, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...