Oficialu: Solskjaeras sudarė trejų metų sutartį su "Man Utd"

Neaiškumų nebeliko – "Manchester United" ketvirtadienį oficialiai patvirtino, kad Ole Gunnaras Solskjaeras tampa ilgalaikiu komandos treneriu.

Gruodžio viduryje Jose Mourinho trenerio kėdėje pakeitęs Solskjaeras iki šiol komandai vadovavo kaip laikinasis treneris, tačiau "Manchester United" vadovybė liko patenkinta norvego atliekamu darbu ir šiam pasiūlė dirbti klube ilgiau nei iki sezono pabaigos.

Oficialiame pranešime informuojama, kad 46-erių metų norvegas su "Man Utd" sudarė trejų metų kontraktą.

"Nuo pat pirmos dienos pajaučiau, kad šiame klube jaučiuosi kaip namuose. Turėjau privilegiją būti čia kaip žaidėjas, o dabar galiu pradėti ir savo trenerio kelią. Per paskutinius kelis mėnesius įgavau fantastiškos patirties. Už viską esu dėkingas treneriams, žaidėjams ir kitiems, su kuriais kartu dirbame.

Tai yra darbas, kurį visada svajojau dirbti. Esu be galo sujaudintas galimybe vadovauti šiam klubui", – kalbėjo Solskjaeras. 

Solskjaeras "Man Utd" ekipai vadovavo 19-oje dvikovų. Jų metų buvo pasiekta 14 pergalių, du kartus sužaista lygiosiomis ir patirti trys pralaimėjimai.

"Man Utd" šiuo metu vis dar varžosi dėl patekimo į "Premier" lygos ketvertą bei ruošiasi UEFA Čempionų lygos ketvirtfinaliui su "Barcelona".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Ole’s at the wheel! We can confirm that Ole Gunnar Solskjaer has been appointed as <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a> manager.</p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/1111191409976070144?ref_src=twsrc%5Etfw">March 28, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>