Oficialu: "Stoke" treniruos P. Lambertas

"Stoke City" paskelbė, jog pasirašė dvejų su puse metų trukmės sutartį su treneriu Paulu Lambertu.

Škotas "puodžių" vairininko pareigose pakeis atleistą Marką Hughesą, kuris su savo darbu turėjo atsisveikinti po itin prastos serijos. Per 11 paskutinių jo rungtynių komanda patyrė net aštuonis pralaimėjimus.

Negana to, "Stoke" iš FA taurės iškrito jau trečiajame šio turnyro etape, kur nusileido vos ketvirtajame divizione rungtyniaujančiam "Coventry City".

Lambertui patikėta užduotis - pakelti ekipą iš iškritimo zonos, nes dabar ji "Premier" lygos turnyrinėje lentelėje rikiuojasi vos 18-a. 

Specialistas praeityje su "Norwich" iš trečiosios lygos nukeliavo iki pat Anglijos čempionato, bet vėliau Birmingemo "Aston Villa", "Blackburn Rovers" ir "Wolverhampton Wanderers" gretose jam sekėsi nebe taip gerai.

Visgi, "Stoke" valdybos pirmininkas Peteris Coatesas sprendimą pasirašyti kontraktą su Lambertu grindė tuo, jog šis pademonstravo puikias žinias apie "puodžių" sudėtį bei jau turi planą kaip pagerinti jų rezultatus.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Stoke City are delighted to confirm the appointment of Paul Lambert as the Club’s new manager.<a href="https://t.co/HPLKDZE3Zh">https://t.co/HPLKDZE3Zh</a><a href="https://twitter.com/hashtag/SCFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SCFC</a>  <a href="https://t.co/KyiQSrPmzA">pic.twitter.com/KyiQSrPmzA</a></p>&mdash; Stoke City FC (@stokecity) <a href="https://twitter.com/stokecity/status/952864521521123328?ref_src=twsrc%5Etfw">January 15, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...