Oficialu: T. Henry traukiasi, o L. Jardimas grįžta į "Monaco" trenerio pareigas

"Monaco" oficialiai patvirtino, kad Thierry Henry darbo klube nebetęs, o į jo vietą sugrįžta tik spalį komandą palikęs Leonardo Jardimas.

Sunkų laikotarpį išgyvenantis Monako klubas ketvirtadienį pranešė, kad T. Henry yra nušalintas nuo trenerio pareigų. Penktadienį T. Henry atleidimas buvo patvirtintas oficialiai.

Sekmadienį į Monaką grįš ir komandą į savo rankas perims 44-erių L. Jardimas, kuris su "Monaco" vėl pasirašys 2,5 metų kontraktą.

Portugalas Monako ekipai vadovavo nuo 2014 metų vasaros iki praėjusio rudens. L. Jardimas iš trenerio pareigų nusprendė trauktis po to, kai suprato, jog nebegali nieko daugiau išspausti iš dabartinės komandos.

Visgi darbo per tą laiką niekur kitur nesusiradęs strategas nusprendė dar kartą grįžti ir pabandyti išsaugoti "Monaco" stipriausiame šalies divizione.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/kuNtsezQye">https://t.co/kuNtsezQye</a></p>&mdash; AS Monaco  (@AS_Monaco) <a href="https://twitter.com/AS_Monaco/status/1088897057757294598?ref_src=twsrc%5Etfw">January 25, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>