Oficialu: "West Ham" už rekordinę klubui sumą įsigijo F. Andersoną

"West Ham" oficialioje svetainėje informavo, kad pasirašė ketverių metų kontraktą su 25-erių metų brazilų saugu Felipe Andersonu.

"Plaktukams" tai rekordinis pirkinys - už jį paklojo 35-40 mln. svarų sterlingų. Brazilas paskutinius penkis sezonus gynė Romos "Lazio" garbę.

"Labai džiaugiuosi dėl šio perėjimo", - sakė futbolininkas. - "West Ham" yra klubas, turintis puikias tradicijas. Šiame klube žaidė daug puikių futbolininkų, todėl džiaugiuosi galimybe prisijungti prie jų".

F. Andersonas "Lazio" klube nuo 2013 metų spėjo sužaisti 177 rungtynes ir pelnyti 34 įvarčius.

Su "Mancester United" klubu dar ne taip seniai sietas brazilas praeityje taip pat rungtyniavo "Santos" vienuolikėje.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We&#39;ve got <a href="https://twitter.com/hashtag/ThatFelipeFeeling?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ThatFelipeFeeling</a>! <a href="https://t.co/QbaxJI3ZP5">pic.twitter.com/QbaxJI3ZP5</a></p>&mdash; West Ham United (@WestHamUtd) <a href="https://twitter.com/WestHamUtd/status/1018419901386485761?ref_src=twsrc%5Etfw">July 15, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>