Oficialu: W.Szczesny paskolintas "Roma" komandai

"Roma" trečiadienio vakarą oficialioje svetainėje pranešė, kad užbaigė derybas su Londono "Arsenal" dėl Wojciecho Szczesny sezono trukmės nuomos.

Žiniasklaidoje pastaruoju metu netilo kalbos, jog 25-erių metų vartininkas bus priverstas bent sezonui palikti "kanonierių" ekipą. "Roma" už lenko nuomą "Arsenal" klubui sumokės 400 tūkst. eurų.

W.Szczesny vietą startinėje "Arsenal" vienuolikėje prarado praėjusį sezoną, kai jį nukonkuravo kolumbietis Davidas Ospina. Šią vasarą į FA taurės nugalėtojų ekipą taip pat atvyko Petras Čechas, todėl vartų sargas iš Lenkijos buvo priverstas palikti ekipą, nors ir spaudoje buvo pasirodę pranešimų, kad D.Ospina išvyks į Turkiją.

Lenkas taip pat Arsene'o Wengero rūstybę užsitarnavo po keletą skandalų. Jis buvo pamatytas viešai rūkantis, nors A.Wengeras buvo griežtai įspėjęs dėl šio netinkamo gyvenimo būdo.

Praėjusį sezoną vartininkas spėjo sužaisto 29 rungtynes. <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="pl" dir="ltr">Benvenuto all&#39;AS Roma Wojciech <a href="https://twitter.com/hashtag/Szczesny?src=hash">#Szczesny</a>! <a href="http://t.co/9CnFbthb3C">http://t.co/9CnFbthb3C</a> <a href="http://t.co/0CX9Ldcrl9">pic.twitter.com/0CX9Ldcrl9</a></p>&mdash; AS Roma (@OfficialASRoma) <a href="https://twitter.com/OfficialASRoma/status/626408102607343616">July 29, 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>