P. Aubameyangas: "Arsenal" su A. Wengeru buvo pradėjusi stagnuoti

Šį tarpsezonį, po 22 metų klube, Arsenas Wengeras paliko „Arsenal“ ekipą ir šios komandos vairą perėmė Unai Emery. Dauguma žmonių laukė šių pokyčių ir nekantrauja išvysi naują komandos veidą, o vienas jų – „kanonierių“ puolėjas Pierre-Emerickas Aubameyangas.

Gabono rinktinės narys, kuris praėjusį sezoną per 13 mačų „Premier“ lygoje pelnė 10 įvarčių, atskleidė, jog jo nuomone „Arsenal“ buvo pradėjusi stagnuoti ir jis nekantriai laukia naujojo trenerio debiuto.

„Manau, kad visiems tai sukelia dvejopų emocijų. Iš vienos pusės: visiems fanams keista, kad treneris paliko komandą. Tačiau tai yra šviežias startas.

Reikia būti atviram – pastaruosius kelis sezonus klubas buvo pradėjęs stagnuoti. Manau, kad dėl to visi dabar yra šiek tiek susijaudinę ir nekantrauja dėl to, kas mūsų laukia kitą sezoną“, - kalbėjo. P. Aubameyangas.

„Arsenal“ atstovas taip pat pagyrė būsimą trenerį Unai Emery ir vylėsi, jog prie jo komanda žais dviem puolėjais.

„Jis yra geras treneris. Dirbti Paryžiuje niekam nėra lengva. Ten yra didžiulė atsakomybė ir spaudimas. Tačiau aš žinau, jog jis tikrai gerai dirbo tiek „Sevilla“, tiek PSG ekipose.

Manau, kad visi žino, jog aš mėgstu žaisti centre. Tikiuosi, jog mes žaisime dviem puolėjais – tai būtų idealu. Tačiau jei naujas treneris norės manęs aikštės krašte – nebus jokių problemų.“

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...