P. Coutinho jau galima išvysti su "Barcos" apranga (VIDEO)

Philippe'as Coutinho vakar vakare pirmą kartą pristatytas kaip "Barcelona" žaidėjas.

"Liverpool" klubui atmetus net kelis pasiūlymus vasarą, brazilas pagaliau Ispanijos vicečempionų gretas už 142 mln. svarų sterlingų papildė atsidarius žiemos transferų langui.

Komandos naujoką "Barcos" sirgaliai iš arti galės pamatyti jau šiandien, kai jis bus pristatomas "Camp Nou" stadione, bet šiek tiek su juo susipažinti galima ir anksčiau.

Būtent tam skirtas vaizdo įrašas, kuriuo katalonai "Twitter" tinkle pasidalino iškart po pergalės prieš Valensijos "Levante". Čia demonstruojama, kaip Coutinho pozuoja fotografams.

Vėliau žinutę aistruoliams pasiuntė pats brazilas.

"Sveiki, "Barcelona" fanai, aš jau čia", - sakė 25-erių metų futbolininkas. "Tai yra svajonės išsipildymas ir tikiuosi jus pamatyti rytoj."

Prieš atvykdamas į "Barcą" Coutinho šį sezoną "Liverpool" gretose įmušė 13 įvarčių bei atliko devynis rezultatyvius perdavimus.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Coutinho at Camp Nou <a href="https://t.co/mS3XwRPpjs">https://t.co/mS3XwRPpjs</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/950079641351471105?ref_src=twsrc%5Etfw">January 7, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>