P. Guardiola apie L. Sane: tikiuosi, kad greitu metu jis vėl taps svarbiu komandos žaidėju

Pepas Guardiola šį sezoną turi tokią stiprią sudėtį, kad kai kurioms svarbioms "Premier" lygos rungtynėms gali neregistruoti net tokių žaidėjų kaip Leroy'us Sane.

Taip atsitiko šeštadienį - vokietis buvo paliktas už komandos borto, kai ši namuose kovėsi su "Newcastle". Praėjusį sezoną geriausiu jaunuoju "Premier" lygos žaidėju išrinktas L. Sane šį sezoną yra praradęs startinio žaidėjo rolę.

Buvo pasirodžiusios kalbos, kad P. Guardiola neregistravo futbolininko, mat šis negali susitaikyti su prarasta role ir elgiasi neprofesionaliai. Visgi, strategas šias kalbas paneigė ir pridūrė, kad vokietis sugrįš į sudėtį.

"Praėjusį kartą sudėtyje nebuvo Philo Fodeno ir aš dėl to labai apgailestavau, kaip ir dabar dėl Sane. Mūsų sudėtis yra didelė, mes turime šešis puolėjus, tačiau tik du iš jų galime rinktis. Tokia pati situacija ir su krašto puolėjais.

Kitoms rungtynėms jis jau bus pasiruošęs žaisti. Mes žinome, koks jis svarbus mums buvo praėjusį sezoną, todėl tikimės, kad šiais metais jis išliks toks pat", - pridūrė P. Guardiola.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...