P. Guardiola: "Kai laimime – aš genijus, kai pralaimime – aš jau blogas"

"Manchester City" komandos vairininkas Pepas Guardiola gana jautriai sureagavo į nesėkmę prieš Londono "Crystal Palace".

Dėl titulo šį sezoną su "Liverpool" kovojantys "miestiečiai" vakar namuose patyrė netikėtą pralaimėjimą. "Man City" rungtynės prasidėjo sėkmingai – Gundoganas išvedė šeimininkus į priekį, tačiau "Crystal Palace" tada atsakė trimis tiksliais smūgiais ir šventė pergalę rezultatu 3:2.

P. Guardiola spaudos konferencijoje sulaukė nemažai klausimų dėl savo taktinių sprendimų. Pavyzdžiui, atraminio saugo pozicijoje žaidė Johnas Stonesas, o ant suolo liko Sergio Aguero bei Kevinas De Bruyne.

"Kai mes laimime – aš genijus, kai mes pralaimime – aš jau pasidarau blogas", - paprastai į kritiką atsakė P. Guardiola.

"Nežinau, kaip būtų susiklosčiusios rungtynės, jeigu Kevinas ir Sergio būtų startavę. Fernandinho buvo traumuotas, todėl nusprendžiau į jo poziciją pastatyti Stonesą, kuris prieš "Leicester" žaisdamas šioje pozicijoje atrodė gerai.

Jis ir šiose rungtynėse buvo puikus, išskyrus vieną kartą. Aš žaviuosi ir visada pagiriu žmones, kurie stengiasi įsilieti į poziciją, kurioje anksčiau nėra rungtyniavę.

Žinoma, kad galėjau žaisti su De Bruyne, tačiau nusprendžiau pasirinkti kitą žaidėją. Jesusas prieš "Everton" įmušė du įvarčius, o Sergio reikia laiko grįžtant į savo režimą.

Kevinas jaučiasi vis geriau. Norėjome aikštėje pamatyti šešis ar septynis žaidėjus su "šviežiomis" kojomis. Taip nutiks ir ateityje. Kai turime daug rungtynių, privalome naudotis visais.

Vaikinai, kurie šiandien žaidė, padarė absoliučiai viską, kad rezultatas būtų kitoks", - užbaigė Pepas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...