P. Guardiola: "Man pasirodė, kad Llorente sužaidė ranka"

Pepas Guardiola ir vėl liks be UEFA Čempionų lygos trofėjaus – po išvykimo iš "Barcelonos" niekaip net iki finalo neprasibraunantis katalonas trečiadienį patyrė tikriausiai karčiausią pergalės skonį.

"Manchester City" antrose rungtynėse su "Tottenham" laimėjo rezultatu 4:3, tačiau "Spurs", triumfavę namuose, dėl išvykos įvarčio taisyklės žengė į Čempionų lygos pusfinalį.

"Miestiečiai" tik per plauką nežengė į pusfinalį – dar pridėto laiko metu penktąjį įvartį įmušė Raheemas Sterlingas, tačiau P. Guardiolos ir kitų "Man City" atstovų džiaugsmą aptemdė po VAR peržiūros užfiksuota nuošalė.

P. Guardiola susitaikė su šiuo sprendimu, tačiau jis nebuvo užtikrintas trečiuoju "Tottenham" įvarčiu, kurį po kampinio įmušė Fernando Llorente. Ties šiuo įvarčiu rungtynių arbitrui teko ilgai pastovėti prie ekrano, tačiau po ilgo žiūrėjimo žaidimas ranka nebuvo užfiksuotas.

"Aš tikrai palaikau VAR, tačiau žiūrint Llorente įvartį iš kitos kameros pusės, man pasirodė, kad buvo žaidimas ranka. Žiūrint iš teisėjo pozicijos, epizodas atrodė kitaip", – teigė P. Guardiola.

Kalbėdamas apie dramatišką R. Sterlingo įvartį, vėliau anuliuota dėl nuošalės, strategas atsakė: "Esu futbolo fanas, todėl esu už teisybę. Teisėjai turi sulaukti pagalbos. Jeigu tai buvo nuošalė, vadinasi taip ir buvo. Ką aš daugiau galiu pasakyti?"

Dar vėliau kalbėdamas su žiniasklaida P. Guardiola pripažino, kad toks pasitraukimas iš turnyro yra be galo skaudus komandai, tačiau ji turi atsitiesti prieš lemiamas kovas "Premier" lygoje.

"Sunku su tuo susitaikyti. Tai žiauri nesėkmė, tačiau turime ją priimti. Pastaruosius devynis ar dešimt mėnesių kovojome labai sunkiai. "Premier" lyga yra mūsų rankose. Žinome, kad laukia dar daug sunkių rungtynių, tačiau turime toliau kovoti.

Prieš šeštadienio mačą turėsime padaryti išvadas. Šiuo metu daug apie tai negalvoju. Pirmiausia, reikia gerai išsimiegoti ir tada pradėti kažką daryti", – po dramatiškos nakties kalbėjo P. Guardiola.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...