P. Guardiola: "Man United" dar gali laimėti "Premier" lygą

"Manchester City" treneris Pepas Guardiola įspėja savo auklėtinius, kad kova dėl "Premier" lygos titulo dar nėra baigta.

"Miestiečiai" praėjusią savaitę rungtynėse prieš "Man United" galėjo jau užsitikrinti pirmąją vietą turnyrinėje lentelėje, tačiau iššvaistė dviejų įvarčių pranašumą ir patyrė nesėkmę.

Prie komandos formos kritimo dar prisideda tai, jog ji dukart pralaimėjo "Liverpool" klubui UEFA Čempionų lygoje, o šį vakarą laukia ne itin lengvesnis Londono "Tottenham" iššūkis.

"Jaučiu, kad "United" dabar iškovos daug taškų, nes yra geroje formoje ir turi aukščiausio lygio žaidėjus", - kalbėjo Guardiola. "Jie gali laimėti visas šešerias (rungtynes - red. past.), taigi, tai turime padaryti ir mes."

"Futbolas yra emocijos. Nuo lapkričio ar gruodžio mes jau buvome čempionai. Kai pasižiūriu į komentatorius, viskas jau yra nuspręsta, mus pavyti jau yra neįmanoma. Mes pralaimėjome trejas rungtynes per vieną savaitę. Taip nutinka."

"Mes privalome laimėti savo mačus ir tikrai galime laimėti du iš jų. Su spaudimu tvarkėmės visą sezoną. Jeigu galiausiai to nesugebėsime ir "United" laimės lygą, galėsime tik pasveikinti "United", pažvelgti į tai, ką darėme blogai pastarąjį mėnesį bei judėti toliau."

"Žinoma, kad tai gali nutikti. Aš jus užtikrinu. Madrido "Real" yra pralaimėjęs šešerias rungtynes iš eilės ir nelaimėjęs lygos. Žinoma, jog tai gali nutikti. Jie ("Man City" futbolininkai - red. past.) tai žino. To sakyti nebūtina. Visgi, viskas yra mūsų rankose."

Savo artimiausius persekiotojus "miestiečiai" vis dar lenkia 13 taškų, tad iki titulo jiems dar trūksta dviejų pergalių.