P. Guardiola po pirmos nesėkmės: "Tai mums bus gera pamoka"

"Manchester City" vairininkas Pepas Guardiola neliko nusivylęs savo komandos pasirodymu ir tvirtina, kad nesėkmė prieš Londono "Chelsea" užgrūdins juos ateityje.

Šeštadienį "Man City" netikėtai pirmą kartą šiame "Premier" lygos sezone patyrė pralaimėjimą. Sunkiai rungtynes pradėję "mėlynieji" surado būdų nubausti svečius ir iškovojo pergalę rezultatu 2:0.

P. Guardiolos teigimu, komanda buvo įspūdinga pirmajame kėlinyje, tačiau kelios prastos atkarpos nulėmė neigiamą rezultatą.

"Pirmas aštuonias ar dešimt antrojo kėlinio minučių "Chelsea" buvo geresni už mus, tačiau po to ir visame pirmajame kėlinyje mes buvome fantastiški. Man buvo vienas malonumas žiūrėti į savo žaidėjus", - po mačo pozityvumo neprarado katalonas.

"Mes išlikome ramūs, perėmėme daug kamuolių, atakavome ir sukūrė pakankamai šansų, jog įmuštume vieną ar du įvarčius pirmajame kėlinyje. Deja, taip nenutiko, tačiau tai mums bus gera pamoka.

Tai buvo rungtynės, kurios atitiko Čempionų lygos lygį. Žmonės kalba, kad "Man City" yra favoritai laimėti šį turnyrą, tačiau tai buvo puikus Čempionų lygos pavyzdys – varžovai turėjo vieną šansą ir mus nubaudė. Jie buvo tokie geri, tokie protingi. Tai nutiks ir ateityje, kai žaisime reikšmingiausias rungtynes", - pridūrė P. Guardiola.

Po pralaimėjimo "Chelsea" klubui "miestiečiai" prarado lyderio poziciją Anglijos "Premier" lygoje. "Man City" dabar nuo "Liverpool" atsilieka vienu tašku.