P. Guardiola prašo daugiau laiko: sudėties per naktį pakeisti neįmanoma

Šį sezoną buksuojantis "Manchester City" treneris Pepas Guardiola tikina, jog tam, kad ekipą paverstų rimta konkurente dėl "Premier" lygos titulo, jam reikia daugiau laiko.

Prieš šios dienos dvikovą su "Swansea" "miestiečiai" Anglijos čempionate užima penktąją vietą bei nuo lyderio Londono "Chelsea" atsilieka 13 taškų.

Svarbia komandos dalimi šiuo metu yra visas būrys trisdešimtmečių ar vyresnių futbolininkų - Yaya Toure, Pablo Zabaleta, Fernandinho, Aleksandaras Kolarovas bei Davidas Silva - taigi, sudėties pokyčių greitai atlikti tikrai nepavyks.

"Tai pakeisti per vieną naktį negali būti įmanoma. Tai - neįmanoma", - Guardiola kalbėjo spaudos konferencijoje. "Kiekvienas žaidėjas kainuoja 45-50 mln. svarų sterlingų, taigi, tai padaryti yra neįmanoma."

"Kitas dalykas yra tas, jog pakeisti septynis, aštuonis ar devynis žaidėjus kitais septyniais, aštuoniais ar devyniais žaidėjais nėra gerai."

"Visų pirma, tai neįmanoma, o taip pat nėra gerai."

Guardiola pripažino, jog veteranai yra labai svarbūs ekipai ir ypač jos dvasiai, bet anksčiau ar vėliau viskas vis tiek turės pasikeisti.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...