P. Mersonas: "Davidas Luizas turėtų tapti "Arsenal" kapitonu"

Buvęs Londono "Arsenal" futbolininkas Paulas Mersonas mano, kad Unai Emery turėtų pagaliau apsispręsti dėl kapitono "kanonierių" klube.

Praėjusiame sezone su kapitono pareigomis tvarkėsi Petras Čechas, Laurentas Koscielny, Nacho Monrealis ir Aaronas Ramsey. Visa ši ketveriukė jau atsisveikino su "Arsenal".

Šiuo metu kapitono pareigas eina Granitas Xhaka ir Mesutas Ozilas P. Mersonas mano, kad U. Emery turėtų kapitono raištį skirti vienam žaidėjui, kuris galėtų tapti tvirtu lyderiu komandos rūbinėje. Jo teigimu, tokioms pareigoms yra tinkamas šią vasarą iš Londono "Chelsea" klubo atvykęs Davidas Luizas.

"Mane neramina trenerio kalbos apie tai, jog jis sezonu metu turės penkis kapitonus. Tai tik parodo, kad šioje komandoje nėra lyderio", – "Sky Sports" sakė 51-erių metų "Arsenal" legenda.

"Emery čia jau yra metus su puse, tačiau jis turi penkis kapitonus dėl to, jog iki pat šiol negali išsirinkti pajėgiausios sudėties. Gera komanda yra ta, kuri žaidžia kartu ištisas savaites, tačiau "Arsenal" ekipoje mes nežinome, kas rungtyniaus vieną, o kas kitą savaitę.

Kapitonu turi tapti Davidas Luizas, jis yra tikras nugalėtojas. Žmonės gali sakyti, kad jis vieną dieną surengs blogą, o kita – gerą pasirodymą, tačiau aišku tai, jog jis žais kiekvieną savaitę.

Nesu didelis gerbėjas, kai komandos kapitonu tampa puolėjas, tačiau Aubameyangas, galvoju, jog taip pat nebūtų prastas kandidatas šioms pareigoms", – pridūrė P. Mersonas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...