P. Nevinas: Costą kitame ture galėtų pakeisti Azpilicueta arba Ivanovičius

Kitame "Premier" lygos ture Londono "Chelsea" bus priverstas žaisti be savo atakų lyderio Diego Costos, tačiau buvęs klubo narys Patas Nevinas turi numatęs sprendimą.

Nors tikimasi, kad ispano vietą atakos smaigalyje užims Michy Batshuayi, belgas šį sezoną gauna mažai žaidybinio laiko, todėl treneriui Antonio Conte gali tekti ieškoti ir kitų variantų.

Anot škoto, snaiperio rolėje puikiai žaisti galėtų ne tik Victoras Mosesas, bet ir gynėjai Cesaras Azpilicueta ar Branislavas Ivanovičius.

"Galbūt Conte bus išsiaiškinęs, kad Mosesas yra pajėgus rungtyniauti ir centre", - Nevinas pasakojo oficialiam "Chelsea" tinklalapiui.

"Tai manęs nė kiek nenustebintų. Taip pat, vidurio puolėju galėtų žaisti Cesaras Azpilicueta, nes jis apskritai gali žaisti bet kur, o jo žaidimo kokybė nesuprastėja."

"Paliksiu Branislavą Ivanovičių už šios diskusijos ribų, nes dar neradau nieko, kas su manimi sutiktų, jog jis būtų tobulas snaiperis. Jo judėjimas baudos aikštelėje po perdavimų iš krašto yra fantastiškas, jo atakų užbaigimas irgi yra neįtikėtinai geras ir, spėju, jis taip pat sugebėtų palaikyti kamuolį."

Visgi, Nevinas pripažino, kad tokia jo nuomonė dažniausiai susilaukia kreivų žvilgsnių. Be to, toks Antonio Conte sprendimas yra sunkiai tikėtinas dar ir dėl to, jog tai dar labiau sumenkintų Basthuayi pasitikėjimą savimi. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...