P. Pogba apie paskutines savaites su J. Mourinho: "Buvau šešėlyje"

"Manchester United" komandos žvaigždė Paulis Pogba nėra linkęs prisiminti paskutinių savaičių su Jose Mourinho.

Komandos vairą perėmus Ole Gunnarui Solskjaerui, P. Pogba vėl pradėjo jausti lyderio savybes ir vesti "raudonuosius velnius" į pergalių kelią.

Būtent po prancūzo puikaus perdavimo sekmadienį "Man Utd" įmušė vienintelį įvartį, nulėmusį pergalę prieš Londono "Tottenham". P. Pogba prie naujo trenerio rodo fantastišką žaidimą – per penkias rungtynes įmušti keturi įvarčiai ir atlikta tiek pat rezultatyvių perdavimų.

"Prieš atvykstant Solskjaerui, aš buvau tik šešėlyje. Visgi aš susitaikiau su tuo ir buvau ant atsarginių suolo. Man be galo džiugu vėl žaisti, tai yra normalu. Dabar visada šypsausi", - sakė P. Pogba.

"Man labai malonu, kad turime progą vėl dirbti su Solskjaeru. Aš žinau jį iš akademijos laikų, kai jo pravardė dar buvo "super atsarginis". Jis atlieka tikrai puikų darbą.

Jis yra buvęs žaidėjas ir puikiai pažįsta šį klubą. Jis grįžo mums padėti ir tai daro labai sėkmingai. Sezonas yra ilgas, todėl turime palaukti ir pažiūrėti, kaip viskas klostysis toliau.

Dabar žaidžiau šiek tiek arčiau puolėjų. Už nugaros jaučiu daugiau pagalbos, kas man suteikia daugiau laisvės veržiantis į priekį ir bendradarbaujiant su snaiperiais", - pridūrė prancūzas.