P. Pogba: D. Alli yra vertas daugiau negu aš

„Manchester United“ ekipos žvaigždė Paulis Pogba žino apie dideles kainas. Prancūzas buvo įsigytas už 89 mln. svarų ir kurį laiką buvo brangiausias planetos futbolininkas.

Rekordas buvo pagerintas po garsiojo Neymaro persikėlimo iš „Barcelona“ į Paryžiaus „Saint-Germain“.

P. Pogba atvirai pasakė, kad „Tottenham“ ekipos jaunasis talentas Dele Alli turėtų būti vertas daugiau negu kad už jį sumokėjo „raudonieji velniai“.

„Manau, kad jis yra vertas daugiau negu 100 mln. svarų. Tu matai kaip jis žaidžia: jis yra labai talentingas ir vis dar labai jaunas. Tačiau jis tuo pat metu yra ir labai subrendęs ir tai atsispindi jo žaidime.

Jis gali susitvarkyti su bet kokiomis kalbomis. Lengva pastebėti, kad jam tai nerūpi. Jis susikoncentruoja tik ties futbolu, o kažkas visada šnekės. Visada reikia koncentruotis tik tieks žaidimu aikštėje“, - kalbėjo P. Pogba.

„Žaidėjas su brangiausia etikete yra dabar kur kas brangesnis ir žmonės nekalba apie mane, jiems jau neberūpiu. Tai yra gerai. Aš galiu galvoti tik apie futbolą.

Nenoriu kalbėti apie perėjimą, nes jis nebuvo mano. Tai buvo tarp klubų. Neymaro perėjimas man yra ypatingas, nes tai reiškia, kad žurnalistai nežiūrės į mano kainą daugiau. Jie dažniau pradeda žiūrėti į mano žaidimą aikštėje“, - pridėjo saugas. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...