P. Pogba patvirtino, kad nori pokyčių savo karjeroje

Paulis Pogba pranešė naujienas, kurias mažiausiai norėjo išgirsti "Manchester United" gerbėjai – prancūzas rimtai galvoja apie karjeros permainas.

2016 metais už tuomet rekordinę sumą atvykęs saugas su "raudonaisiais velniais" neįvykdė užsibrėžtų tikslų ir dabar norėtų laimę atrasti kitoje komandoje.

Japonijoje atostogas leidžiantis P. Pogba viename iš renginių teigė: "Mančesteryje praleidau pastaruosius trejus metus. Kaip ir visi kiti žaidėjai, tuo laikotarpiu turėjau tiek gerų, tiek ir blogų momentų.

Manau, kad man dabar būtų pats laikas imtis naujų karjeros iššūkių kažkur kitur."

"Po to, kas nutiko šiame sezone, kuriame individualiai buvau geriausias per savo karjerą, manau, kad turiu pradėti galvoti apie kažką naujo", – pabrėžė P. Pogba.

Vieša paslaptis, kad P. Pogba į savo gretas šią vasarą siekia prisivilioti Madrido "Real" klubas. Savo galimybėmis taip pat tiki Turino "Juventus", kuri 2016 metais ir pardavė prancūzą "United" klubui.

Įvairių šaltinių teigimu, "Man Utd" net negalvoja leisti į derybas dėl žaidėjo pardavimo, tačiau 150 mln. eurų pasiūlymas už jį gali pakeisti vadovų nuomonę.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...