P. Pogba: Rashfordas pasakė, kad įmuš baudos smūgį (VIDEO)

„Manchester United“ puolėjas Marcusas Rashfodas įmušė grožio nestingantį įvartį į „Celta Vigo“ vartus. „Raudonieji velniai“ Rashfordo dėka po pirmojo Europos lygos pusfinalio mačo pirmauja 1:0.

Anglijos ekipai atrodė taip ir nepavyks pasižymėti ir bus pasiektos netenkinančios lygiosios. Tačiau Paulis Pogba atskleidė, kad „Manchester United“ komandos draugas nuspėjo, kad sugebės perkelti sienelę ir pasiųsti kamuolį į vartų tinklą.

19-metis išsiugdė įprotį, įmušti labai svarbiais momentais nuo to laiko, kai prisijungė prie vyrų komandos. O Pogba atskleidė, kad puolėjo pasitikėjimas savimi yra labai aukštas: „Aikštėje mes nežiūrime į amžių. Šiame sezone jis žaidžia puikiai, o mes juo taip pat pasitikime“, - kalbėjo Pogba.

„Kai jis ėjo atlikti baudos smūgį, man pasakė, kad įmuš. Jis tai padarė, o tai yra svarbiausias dalykas. Mes turėjome labai daug progų šiose rungtynėse, kurių neišnaudojome. Ne pirmą kartą taip nutinka šiame sezone, bet mes turime kantriai dirbti ir toliau kurtis progas“, - pridūrė prancūzas.

Rashfordo smūgį galite pamatyti žemiau pateiktame vaizdo įraše:

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/J4JXBmMxqJs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>