P. Pogba: Ronaldo ir Z. Zidane'as - mano futbolo dievai

Viena ryškiausių dabartinio futbolo žvaigždžių Paulis Pogba tvirtina, kad Brazilijos legenda Ronaldo ir Zinedine'as Zidane'as buvo jo vaikystės futbolo herojai.

Turino "Juventus" saugas jau kurį laiką yra medžiojamas garsiausių Europos klubų, tačiau "Juve" nenori paleisti vieno geriausių jaunųjų pasaulio futbolininkų. Būtent Prancūzijos rinktinės sirgaliai ir tiki, kad P. Pogba gali būti jų sėkmės raktas į 2016 metų Europos čempionato titulą.

Šiandien savo 23-ejį gimtadienį švenčiantis prancūzas teigia, kad prisimena 1998 pasaulio čempionato finalą, kai Zidane'o vedami prancūzai paklupdė Ronaldo atstovaujamą Braziliją: "Šias rungtynes žiūrėjome per televiziją ir prisimenu, kaip vėliau su draugais garsiai šventėme šią pergalę."

"Ronaldo yra mano futbolo herojus ir sektinas pavyzdys. Jis privertė mane įsimylėti futbolą. Dar jaunystėje žaisdamas puolėjo pozicijoje bandžiau atkartoti jo veiksmus aikštėje.

Žinoma, toks pats sektinas pavyzdys man buvo ir Zidane'as. Jis yra prancūzų futbolo ikona ir tas žmogus, kuris privertė kitaip žiūrėti į mūsų šalies rinktinę. Kiekvienas jį gerbia ir myli, todėl mes visime norime sekti jo pavyzdžiu", - pridūrė P. Pogba.