P. Schickas: Madrido "Real" nebėra toks stiprus, todėl esame pajėgūs įveikti juos

"Roma" puolėjas Patrikas Schickas mano, kad "Roma" Čempionų lygos grupių etape gali užimti pirmąją vietą, nors ir žaidžia vienoje grupėje su triskart iš eilės turnyro nugalėtoju Madrido "Real".

"Roma" vienoje grupėje varžysis su Maskvos CSKA, Pilzeno "Viktoria" bei minėtu "Real". Praėjusį sezoną "Roma" mirtininkų grupėje netikėtai sugebėjo užimti pirmąją poziciją, dėl čekas tikisi tuo paties ir šį sezoną.

"Žaidžiant tokiame turnyre niekada neturi pasirinkimo - visada gausi tokias komandas kaip Madrido "Real", "Barcelona" ir "Man City". Nėra jokio skirtumo tarp šių komandų. Kaip bebūtų, manau, kad "Real" nebebus toks stiprus, koks buvo anksčiau.

Ronaldo išvyko, todėl bus įdomu pamatyti, kuo jie pakeis jį komandoje. Mes kovosime dėl pirmos pozicijos, nes tai yra mūsų tikslas.

Mes jau įrodėme, kad galime kovoti su geriausiais, įmušėme prieš juos keletą įvarčių. Mums tai duoda pasitikėjimo, kad galime nugalėti ir Madrido "Real", - gana ryžtingai kalbėjo puolėjas.

Ilgai laukti pirmosios "Roma" ir Madrido "Real" komandos dvikovos nebereikės - jau rugsėjo 19-ąją dieną italai atvyks į "Santiago Bernabeu" tvirtovę.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...