P. Schmeichelis: "Nesuprantu, kokia yra Pogba rolė "Man Utd" komandoje"

Iš tribūnų vakarykštę "Manchester United" ir Londono "Arsenal" klubų dvikovą stebėjęs Peteris Schmeichelis suabejojo Paulio Pogba svarbumu "raudonųjų velnių" komandoje.

Prancūzas, kaip ir dauguma "Man Utd" žaidėjų, nesurengė gero pasirodymo prieš "Arsenal". Legendinis vartininkas po rungtynių teigė, jog P. Pogba šioje komandoje aplamai neturi aiškios rolės.

"Jis žaidžia taip giliai aikštėje, kad aš net negaliu suprasti jo rolės šioje komandoje", – "Optus Sport" sakė P. Schmeichelis.

"Net ir tada, kai Ole atliko kelis keitimus ir Pogba pastūmė šiek tiek aukščiau, nieko aikštėje per daug neįvyko. Aš sutinku, kad jis atliko du puikius perdavimus, tačiau tai ne 15-iolika. Manau, kad jis yra viena iš šios komandos problemų – jis gauna tiek daug dėmesio, bet mažai padaro. Kartais atrodo, jog jis yra probleminis vaikas šioje komandoje.

Kai turi tokį žaidėją, gaunantį tiek daug dėmesio iš žiniasklaidos, nori geriau suprasti jo rolę. Šiuo metu aš negaliu pasakyti, ką jis duoda šiai komandai.

Manau, kad šalia jo žaidžia pakankamai geri futbolininkai, tačiau neatrodo, jog jis ieškotų kamuolio. Pirmajame kėlinyje atrodė tarsi jis būtų pasislėpęs. Antroje mačo pusėje buvo kažkiek geriau.

Akivaizdu, kad jis nežaidžia taip, kaip praėjusiame sezone. Jam reikia išsiaiškinti, kokią yra jo rolė šioje komandoje ir kaip ji turi žaisti su juo. Visi žmonės, kurie atvyko į stadioną, nėra patenkinti matydami tokį jo žaidimą. Jūs galite pamatyti žmonių nusivylimą.

Mes matėme, kad jis gali žaisti aukščiausio lygio rungtynes, tačiau kaip dažnai tai įvyksta?", – mintimis dalijosi danas.