P. Scholesas apie M. Rashfordą ir A. Martialį: "Jie gali pridaryti problemų visiems varžovams"

"Manchester United" sekmadienį sėkmingai pradėjo naująjį "Premier" lygos sezoną, kuomet namuose net 4:0 sutriuškino Londono "Chelsea".

Rungtynėse itin solidžiai atrodė du "raudonųjų velnių" naujokai gynyboje - Harry Maguire'as ir Aaronas Wan-Bissaka, o puolime žibėjo Marcusas Rashfordas ir Anthony Martialis.

"Man Utd" legenda Paulas Scholesas yra įsitikinęs, kad būtent šis atakuojantis duetas gali sukelti problemų bet kuriam varžovui.

"Jei Maguire'as ir Wan-Bissaka gynyboje atrodys solidžiai, tuomet kamuolį tik reikės pristatyti priekyje esantiems Rashfordui ir Martialiui, kurie, mano nuomone, gali pridaryti problemų visiems varžovams.

Nemanau, kad yra blogai, jog Martialis dažnai palieka savo poziciją bei atsiduria kairiajame atakos krašte. Prisiminkime Thierry Henry, kuris rungtynes pradėdavo kaip puolėjas, tačiau nuolat atsidurdavo kairiajame atakos krašte. Nemanau, kad tai yra problema. Jei Martialis gali tapti panašiu į Henry, mes su tuo sutinkame", - bendraudamas su "Optus Sports" sakė P. Scholesas.

Vis tik klubo legenda kiek nerimauja dėl vidurio saugų zonos, kurioje "Man Utd" šią vasarą prarado Anderį Herrerą, o į jo vietą pamainos taip ir neįsigijo.

"Man šiek tiek neramu dėl vidurio saugų. Manau, kad rungtynėse prieš "Chelsea" trūko didesnio Pereiros indėlio. Šis vyrukas turi pakankamai talento, tačiau vis dar yra pakankamai jaunas ir neturi daug žaidybinės patirties.

Galvoju, kad prieš geresnes komandas saugai turės problemų, todėl, mano nuomone, prieš jas reikės naudoti kontratakų taktiką.

Nemanau, kad "Man Utd" dabar yra tokia komanda, kuri prieš elitines komandas kaip "Chelsea" ar "Manchester City" galėtų varžytis dėl kamuolio kontrolės. Tiesiog nemanau, kad ši komanda yra pakankamai gera tam", - pridėjo anglas.