P. Scholesas Youngo žaidimą pavadino gėdingu

Po Čempionų lygos rungtynių, kuriose „Manchester United“ iškovojo pergalę 1 – 0 prieš Maskvos „CSKA“ komandą, Paulas Scholesas pareiškė, kad Ashley Youngas atrodė gėdingai, kai vaidino pražangą baudos aikštelėje.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos ir rezultatui esant 0 – 0, Youngas bandė uždirbti vienuolikos metrų baudinį imituodamas Geogy`io Schennikovo pražangą baudos aikštelėje. Nors žaidėjas negavo geltonos kortelės už šį veiksmą, Scholesas atkreipė dėmesį į tai, kad pražangų vaidyba yra dalykas, kurio futbolininkas nesugeba atsikratyti iš savo žaidimo.

„Ashley privalo nustoti tai daryti. Jis ir pats tai supranta, tačiau tai jam tapo įpročiu, kurio jis negali atsikratyti. Jo vaidyba tokia akivaizdi ir ji privalo būti panaikinta iš Youngo žaidimo.

Tai tiesiog gėdinga ir pats Ashley tai supranta. Jis yra geras žaidėjas ir jam nereikia griebtis tokių taktikų. Aš manau, kad tai tiesiog įstrigę jo viduje.“, - BT Sport po rungtynių kalbėjo „United“ legenda.

Nepaisant šio epizodo, Wayne`as Rooney rungtynių pabaigoje pelnė įvartį ir „United“ iškovojo pergalę bei pakilo į pirmąją vietą B grupėje.