P. Zabaleta lieka "Manchester City" klube

Nepaisant visų spaudoje pasirodžiusių pranešimų apie galimą Pablo Zabaleta persikėlimą į kitą komandą, žaidėjas patvirtino liekantis „Manchester City“ ekipoje.

Argentinietis, kuris į šią komandą atvyko 2008 metais, praėjusį sezoną prarado startinės sudėties vietą, kurią užėmė Bacary Sagna. Visgi, nepaisant visų gandų apie žaidėjų persikėlimą į Italiją, Pepas Guardiola mato žaidėją „City“ sudėtyje, o pats futbolininkas nusprendė likti dabartinėje komandoje.

„Buvo labai daug gandų, kurie buvo žiniasklaidoje. Nežinau kiek kartų aš jau buvau siunčiamas į Italiją. Tai neįtikėtina. Kiekvieną dieną buvo rašoma apie naują komandą. Aš visada to vengiau, nes žinojau nuo pat pirmosios dienos, kad tai bus mano sprendimas. 

Naujasis treneris pasakė, kad aš turiu vietą sudėtyje, tad aš labai džiaugiuosi – buvimas „City“ gretose buvo mano prioritetas. Žinau, kad mano kontraktas galioja tik metams, tad tai sukuria daug spekuliacijų apie mano ateitį. Tačiau aš nenorėjau nieko nuspręsti prieš susitikimą su treneriu ir pokalbį apie naujojo sezono planus. Džiaugiuosi, kad ir kitą sezoną galėsiu būti „Manchester City“ dalis“, - teigė gynėjas.

31-erių metų futbolininkas praėjusį sezoną „Premier“ lygoje sužaidė vos 13 mačų.