P. Zabaleta: "Real" - palankus varžovas "Man City" ekipai

Patyręs "Manchester City" klubo gynėjas Pablo Zabaleta mano, kad Madrido "Real" jiems buvo palankiausias varžovas iš trijų galimų UEFA Čempionų lygos pusfinalyje.

Antradienį vakare "Man City" savo aikštėje susigrums su 2014 metų Europos čempionais. Zinedine'o Zidane'o treniruojama "Real" komanda šį sezoną Čempionų lygoje pelnė 26 įvarčių ir kol kas namuose nėra praleidusi nei vieno įvarčio. P. Zabaleta teigia, kad šiame etape lengvų varžovų nėra, tačiau dėl žaidimo stiliaus jiems "baltieji" buvo tinkamiausias varžovas.

"Visi trys varžovai būtų vienodai stiprūs", - atsakė P. Zabaleta. - Čempionų lygoje pusfinalyje negali laukti lengvų varžovų, nes paprasčiausiai tokių nėra. Žinoma, šiek tiek šis varžovas mums gali būti palankesnis dėl savo žaidimo savybių".

"Tiek "Real", tiek mes mėgstame žaisti atakuojantį futbolą. Dėl agresyvumu puolime, manau, kad galime sulaukti itin atakuojančio futbolo ir nemažai įvarčių.

Madrido ekipa labai daug mėgsta atakuoti. Jie tai daro labai sėkmingai, tačiau jų paliekamos erdvės gynyboje gali suteikti galimybių pasižymėti. Turime pakankamai kokybės, kad sukeltume problemų šiai komandai", - pridūrė 31-erių metų gynėjas.