Paaiškėjo galima T. Puliso pamaina

Anglijos žiniasklaidoje neseniai pasirodė pranešimas, kad pagrindinis kandidatas užimti atsilaisvinusią "West Bromwich Albion" trenerio kėdę yra Alanas Pardew. Tai praneša "Express & Star".

Naujo vairininko šiai komandai prireikė po to, kai dėl prastų rezultatų buvo atleistas Tony Pulisas. Su šiuo gynybos specialistu "West Brom" atsidūrė ant iškritimo zonos ribos, o vadovavimą laikinai perėmus asistentui Gary Megsonui iškart buvo pasiektos lygiosios su Londono "Tottenham".

Taigi, Pardew dabar pradėjo derybas su klubo vadovais, su kuriais vakar jau buvo susitikęs. Tiesa, rašoma, jog kontraktas nebus pasirašytas paskubomis ir Megsonas yra pasiryžęs dirbti vyriausiuoju treneriu tiek, kiek reikės.

Pardew reputacija pastaruosius kelis sezonus taip pat buvo ne vienareikšmiška. Nors nuo 2010 iki 2014 metų jis sėkmingai dirbo "Newcastle United" gretose ir po pasirašytos ilgalaikės sutarties Londono "Crystal Palace" už jį sumokėjo išpirką, anglas su sostinės klubu kalnų nenuvertė, kol galiausiai 2016-ųjų gruodį buvo atleistas.

"West Brom" šiuo metu "Premier" lygoje užima 17-ąją vietą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...