Paaiškėjo pirmieji trys „Neymar Jr‘s Five“ Lietuvos atrankų nugalėtojai

Šį ketvirtadienį Kaune, NFA antrojoje treniruočių aikštėje, susirinko 13 komandų, pasiryžusių kautis iki galo – juk tolimo kelio gale bilietai į Brazilijoje vykstantį ekstremalaus minifutbolo čempionatą „Neymar Jrs Five“. Skambant Dj Swix parinktai muzikai, šūkaujant fanams ir viską komentuojant akylam Gintarui Šutavičiui paaiškėjo, kad nors visos komandos stiprios, trys iš jų stipresnės. Tai „One Heart Team“, „Brazuca“ ir „Inkaras“.

Nesunku nuspėti, kad prie čempionato „Neymar Jr‘s Five“ prisidėjo vienas geriausių pasaulio futbolininkų Neymar Jr. 2017 m. šiame čempionate dalyvavo daugiau nei 100 000 žaidėjų iš 53 pasaulio šalių, šiemet šie skaičiai jau viršyti, nors komandų registracija kai kuriuose miestuose vis dar tęsiama. 62 pasaulio šalys, ir beveik 120 000 žaidėjų. Tokie tie skaičiai, tad ant kortos pastatyta tikrai daug.

Tas matėsi ir Lietuvos atrankų pirmajame etape Kaune. Lyg pačio žaidimo taisyklės – penki prieš penkis, jokio vartininko, ypač maži vartai, priešininkams įmušus, prarandamas komandos žaidėjas, – nekeltų įtampos, ją užaštrino viltis atstovauti Lietuvai Brazilijoje. Pernai metų atstovai pasakodami apie šią patirtį tiesiog tryško džiaugsmu, tad nesusigundyti buvo sudėtinga. Kauno atrankose netgi dalyvavo komanda iš Azerbaidžano.

Dešimčiai komandų teks bandyti laimę kitąkart, o trys laimingosios – „One Heart Team“, „Brazuca“ ir „Inkaras“, – birželio 10 d. susitiks su Vilniaus atrankų laimėtojais Lietuvos finale.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...