Palangoje susigrums dėl paplūdimio taurės

Paplūdimio futbolo vasaros sezoną Lietuvoje rugpjūčio 18 d. (šeštadienį) vainikuos „Stiklita“ taurės varžybos. Ant Baltijos jūros kranto Palangoje vyksiančiame turnyre aštuonios komandos susikaus dėl geriausios vardo.

Šiais metais varžybose dalyvaus pastaraisiais metais Lietuvoje dominavę klubai iš Vilniaus – čempionai „Igol“ ir „Avelita“. Po pertraukos turnyre pasirodys kita paplūdimio futbole ne pirmus metus žaidžianti Kauno „Inkaro“ komanda.

Savo galimybes taip pat bandys įrodyti paplūdimio čempionatuose nuolat dalyvaujančios sostinės „Audros“ ir FCI ekipos, „Prienų“, „Tauragės“ ir Mažeikių „Olimpo“ klubai. Varžybų Palangoje nugalėtojams nugalėtojams atiteks „Stiklita” taurė, o prizininkams – vertingi apdovanojimai.

Žiūrovų laukia ne tik įtemptos kovos aikštelėje, bet ir pramogos šalia jos – bus galimybė dalyvauti konkursuose ir laimėti Lietuvos futbolo federacijos bei rėmėjų įsteigtų prizų.

Kova dėl „Stiklita” taurės vyks dvejose aikštelėse Palangoje, prie pagrindinės Gelbėtojų stoties (Žvejų g. 2A, Palanga). 10 valandą bus ištraukti burtai, kurie suskirstys aštuonias komandas į dvi grupes. Sužaidusios grupių etapą, atitinkamas vietas užėmusios komandos žais atkrintamosiose varžybose dėl 5-8 vietų ir 1-4 vietų. Turnyro pabaiga numatoma apie 16:30 val.

Liepos pabaigoje Nidoje vykusio finalinio „Stiklita” paplūdimio futbolo čempionato turo metu šalies čempionais tapo „Igol” futbolininkai. Antrąją vietą užėmė Kupiškio „Narjanta”, trečiąją – „Audra“ (Vilnius).

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...