Pamatykite: G. Pique raudona kortelė pradžiugino "Barcos" aistruolius iš Azijos (VIDEO)

Vakar UEFA Čempionų lygoje baigėsi trečiasis grupių etapas, kuriame iš viso buvo sužaista 16 rungtynių.

"Barcelona" savo žiūrovų akivaizdoje priėmė Pirėjo "Olympiakos". Katalonai sunkumų su varžovais neturėjo - juos nugalėjo rezultatu 3-1, nors ir nuo pirmojo kėlinio pabaigos žaidė dešimtyje.

Gerardas Pique 40-ąją minutę ranka bandė įmušti įvartį ir už tai teisėjas gynėjui parodė antrąją geltoną kortelę. Katalonas buvo priverstas palikti aikštę, tačiau ne visi "Camp Nou" stadione susirinkę sirgaliai dėl to liūdėjo.

Kameros užfiksavo, kaip du su sirgaliai iš Azijos, iš kurių vienas vilkėjo "Barcos" marškinėlius ir šaliką, lieja didžiulį džiaugsmą, kai G. Pique palieka aikštę.

Internautai aiškinasi, kad greičiausiai turistiniais tikslais į Barseloną atvykę azijiečiai nežino tikrosios raudonos kortelės vertės.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">Catalan ultras <a href="https://twitter.com/hashtag/modernfootball?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#modernfootball</a> <a href="https://t.co/N6qSLlToW5">pic.twitter.com/N6qSLlToW5</a></p>&mdash; Will Roberts (@willroberts1991) <a href="https://twitter.com/willroberts1991/status/920734285266644992?ref_src=twsrc%5Etfw">October 18, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>