Pamatykite: "Real" įvartis 44 tikslių perdavimų atakoje (VIDEO)

Madrido "Real" visada varžovus baugindavo savo neįtikėtinai pavojingomis kontratakomis, tačiau prie Zinedine'o Zidane'o atsirado ir naujas žaidimo ginklas.

Vakar šalies čempionai pradėjo kelionę antrojo "La Liga" pirmenybių titulo iš eilės. La Korunjoje "Real" pasiekė užtikrintą pergalę rezultatu 3-0 ir bent laikinam liko pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.

Antrasis įvartis, kurį pasiekė Casemiro, krito lyg iš natų - visa "baltųjų" komanda, pradedant nuo Keyloro Navaso, dalyvavo atakoje pasibaigusiu įvarčiu.

Suskaičiuota, kad "Real" iki tikslaus Casemiro smūgio į varžovus vartus atliko net 44 tikslius perdavimus vienos atakos metu. Tai - geriausias pasiekimas nuo 2006-07 metų sezono Ispanijos pirmenybėse.

Neaišku, ar tai yra visų laikų rekordas, mat dar kiek anksčiau panašūs futbolo elementai buvo beveik nežiūrimi. Aišku tai, kad Z. Zidane'o treniruojama komanda savo žaidimą perkėlė į kitą lygį.

Jūsų dėmesiui - iš pažiūros paprastas, tačiau tuo pačiu unikalus "Real" ekipos įvartis:

 <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">44 - There were 44 passes in the build-up for Casemiro&#39;s goal, the most before a goal in La Liga since at least 2006/07. Tiki-taka. <a href="https://t.co/QgTTjfEieZ">pic.twitter.com/QgTTjfEieZ</a></p>&mdash; OptaJose (@OptaJose) <a href="https://twitter.com/OptaJose/status/899374411056381953">August 20, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>