Pasaulio čempionatas: birželio 29 diena (GYVAI)

Tęsiasi ketverius metus lauktas 2014 metų pasaulio čempionatas, kuriame prasideda aštuntfinalio kovos. „Eurofootball.lt“ kiekvieną dieną iki turnyro pabaigos pateikia įvairiausias čempionato naujienas.

Naujienoje pateikiamos prognozuojamos sudėtys, žaidėjų bei trenerių komentarai, įvairiausios nuotraukos, žinios iš Brazilijos miestų ir įdomiausi pasaulio čempionato faktai.


Sekmadienį vakare Brazilijoje vykstančiame pasaulio čempionate įvyks dar du aštuntfinalio mačai, po kurių paaiškės antroji ketvirtfinalio pora. Anksčiau prasidėsiančiame susitikime B grupės nugalėtojai olandai susitiks su antrąją vietą A grupėje užėmusia Meksikos rinktine. Kitame aštuntfinalio mače kovos Kosta Rikos bei Graikijos vienuolikės.

Prognozuojamos startinės komandų sudėtys:

Olandija: Cillesseen; de Vrij, Vlaar, Martins Indi; Janmaat, Blind, de Jong, de Guzman, Sneijder; Robben, van Persie.

Meksika: Ochoa; Rodriguez, Marquez, Moreno; Aguilar, Layun, Herrera, Salcido, Guardado; Peralta, Dos Santos.

***

Kosta Rika: Navas; Gamboa, Duarte, Gonzalez, Umana, Diaz; Ruiz, Borges, Tejeda, Bolanos, Campbell.

Graikija: Glykos; Torosidis, Manolas, Sokratis, Holebas; Karagounis, Maniatis, Salpingidis, Samaris, Christodoulopoulos; Samaras.


Prancūzijos rinktinės saugas Yohanas Cabaye įspėja savo komandos draugus ir ragaina pamiršti aroganciją prieš aštuntfinalio mačą su Nigerija.

"Gerai būti ambicingam, tačiau rizikinga sakyti, kad laimėsime pasaulio čempionatą. Pasitikėjimas savo jėgomis neturėtų išaugti į aroganciją".

Prancūzijos ir Nigerijos susitikimas įvyks pirmadienį vakare, 19 val. Lietuvos laiku. (AP nuotr.)

***

Kolumbijos rinktinės strategas Jose Pekermanas negailėjo pagyrų komandos lyderiui Jamesui Rodriguezui, kuris sekmadienio naktį tapo rezultatyviausiu pasaulio čempionato futbolininku su 5 tiksliais smūgiais. Jo dublis leido kolumbiečiams švęsti pergalę prieš Urugvajaus vienuolikę.

"Niekada neabejojau, kad tai bus Jameso čempionatas. Labiausiai stebina tai, kad būdamas toks jaunas jis nesusiduria su jokiomis problemomis darant tokius dalykus, kuriuos kiti futbolininkai supranta tik po daugelio metų", - tvirtino komandos strategas. (REUTERS nuotr.) 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...