Pasiruošimas sezonui: "Juventus" susitvarkė su "Bayern", "Man Utd" ir "Milan" baudinių serijoje – 26 smūgiai (VIDEO)

Intensyvus komandų pasiruošimas sezonui tęsiasi, o vienos stipriausių Europos futbolo komandų toliau rungtyniauja draugiškame tarptautinės čempionų taurės turnyre.

Šia naktį JAV įvyko tikras Europos grandų susirėmimas. Pirmieji naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį stojo Turino „Juventus“ bei Miuncheno „Bayern“ futbolininkai. Įtikinamą pergalę 2:0 iškovojo Italijos ekipa.

Vis dar be Cristiano Ronaldo žaidžiantys Italijos čempionai reikalus išsprendė dar iki pertraukos. 32-ąją minutę savo ekipą į priekį išvedė Andrea Favili, o po aštuonių minučių jis po Alexo Sandro perdavimo pridėjo ir antrąjį  savo įvartį.

„Bayern“ ekipos strategas Niko Kovačas jau antrajame kėlinyje buvo išleidęs visiškai kitą komandą. Strategas vieną keitimą atliko dar pirmajame kėlinyje ir dar devynis iškart po pertraukos. Aikštėje liko tik vartininkas Svenas Ulreichas, kuris taip pat buvo pakeistas rungtynių pabaigoje.

Rungtynės nesusiklostė ir kitai Vokietijos komandai. Dortmundo „Borussia“ klubas tik po 11 metrų baudinių serijos krito prieš „Benfica“ futbolininkus.

„Borussia“ rungtynes pradėjo itin gerai ir 20-ąją bei 22-ąją minutę įvarčius įmušęs Maximilianas Philippas pasiuntė „Benfica“ į nokdauną.

Vis dėlto Andre Almeida ir Alfa Semedo įvarčiai antrajame kėlinyje nusiuntė rungtynes į baudinių seriją. Čia jaunieji Dortmundo futbolininkai Sergio Gomezas ir Alexanderis Isakas suklydo ir pergalę iškovojo Portugalijos ekipa.

Tuo metu praėjusio sezono Čempionų lygos pusfinalio pakartojime ir vėl tokia pati baigtis. „Liverpool“ ekipa 2:1 palaužė „Manchester City“.

Šiame susitikime visi įvarčiai krito po pertraukos, o pirmiesiems pasižymėti pavyko „miestiečiams“. 57-ąją minutę Leroy Sane pasiuntė kamuolį į Loriso Kariuso ginamus vartus.

Vis dėlto po šešių minučių rezultatą išlygino Mohamedas Salah, o jau 94-ąją minutę 11 metrų baudinį realizavęs Sadio Mane išplėšė pergalę „raudoniesiems“.

Tuo metu „Tottenham“ ekipa visiškai nepasigailėjo „Roma“ futbolininkų ir iškovojo užtikrintą pergalė 4:1.

Vis dėlto „Roma“ ekipa pirmoji pasižymėjo, kai trečiąją minutę įmušė Patrikas Schickas.

Tačiau jau 9-ąją minutę Fernando Llorente rezultatą išlygino, o ispanas po dar devynių minučių pridėjo antrąjį savo įvartį ir „Tottenham“ jau pirmavo.

Po to sekė Lucaso šou. Brazilas 28-ąją minutę pridėjo pirmąjį įvartį, o 44-ąją minutę visiškai nužudė „Roma“ futbolininkus.

O tikru desertu tapo „Manchester United“ ir „AC Milan“ ekipų susirėmimas. Pagrinidnis rungtynių laikas tarp komandų pasibaigė 1:1.

„Man Utd“ ekipai įvartį įmušė Alexis Sanchezas, o Milano ekipai – Suso. Abu įvarčiai krito per pirmas penkiolika rungtynių minučių.

Vis dėlto visas grožis prasidėjo baudinių serijoje, kurioje netrūko įspūdingų smūgių ir fantastiškų vartininkų žaidimo.

Komandos savo santykių neišsiaiškino net po pirmų 22 smūgių, kai savo bandymus atliko visi abiejų komandų žaidėjai.

Vis dėlto antrajame rate viskas taip ilgai nesitęsė. Jau savo antrojo smūgio metu Franckas Kessie atliko siaubingą bandymą ir padovanojo sudėtingą pergalę „Man Utd“ futbolininkams.

Iš viso baudinių serija pasibaigė rezultatu 9:8 „Man Utd“ komandos naudai. „Raudonųjų velnių“ vartus gynė Joelis Perreira, o „Milan“ ekipos – Pepe Reina.

J. Perreira galėjo pergalę išplėšti mušdamas penktas, tačiau jo smūgį P. Reina atrėmė. Tas pats P. Reina ėjo iškart mušti po savo kolegos vartininko ir įmušęs išlygino serijos rezultatą ir sugebėjo ją pratęsti.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...