Patikimi šaltiniai: K. Benzema sutinka keltis į "Milan"

Madrido "Real" klube gali baigtis įspūdinga 2009 metų vasaros transferų lango era - prie Cristiano Ronaldo gali prisijungti ir išvykti į Italiją jo ilgametis puolimo partneris Karimas Benzema.

Italų žurnalistas Gianluca Di Marzio praneša, kad "Milan" klubo generalinis direktorius Andriano Galliani buvo susitikęs su 30-mečio puolėjo atstovais ir gavo leidimą teikti pasiūlymą Madrido "Real" komandai.

Teigiama, kad Gennaro Gattuso pats asmeniškai kalbėjosi su K. Benzema ir šis nurodė, kad sutiktų prisijungti prie jų komandos. "Rossoneri" sutiktų mokėti prancūzui lygiai tokį patį atlyginimą, kokį jis gauna Madride - 9 mln. eurų per metus.

Išgirdęs tokius pranešimus, vienas iš K. Benzema atstovų nusijuokė socialiniame tinkle, tačiau tas pats Di Marzio rašė, kad agentas taip daro iš pykščio, nes futbolininkas patikėjo kitą atstovą kalbėtis su "Milan" klubu.

Jeigu žinia apie K. Benzema sutikimą keltis pasitvirtins, "Milan" komandai beliks sulaukti vieno - įvertinti sumą, kurią už prancūzą užsiprašys "Real". Abiejų klubų santykiai yra šilti, todėl tai gali tapti viena iš sėkmingų derybų priežastimi.

K. Benzema per devynerius metus "Real" klube yra sužaidęs 413 rungtynių ir pelnęs beveik 200 įvarčių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...