Patikimi šaltiniai: Thiago gali tapti Madrido "Real" žaidėju

Užsienio žiniasklaida informuoja, kad Madrido "Real" svarsto galimybę pateikti pasiūlymą Miuncheno "Bayern" už saugą Thiago.

UEFA Čempionų lygos nugalėtojai neseniai sezonui atsisveikino su Mateo Kovačičiumi, taip pat vis dar nėra aiški Luka Modričiaus ateitis. Visgi, kaip po paskutinės spaudos konferencijos sakė Julenas Lopetegui, dėl L. Modričiaus nėra jokio klaustuku, bet naujo saugo klausimas vis dar atviras.

Kaip teigia "Barcelona" klubui artimas šaltinis Gerardas Romero, J. Lopetegui pradėjo kalbėtis su Florentino Perezu dėl galimybės Thiago pasikviesti į Ispanijos sostinę. Pats ispanas taip pat yra uždegęs žalią šviesą - jo santykiai su Lopetegui nuo rinktinės laikų yra itin šilti.

Be to, F. Perezas norėtų šiuo transferu šiek tiek įkasti "Barcelona" komandai, kuri šią vasarą kovojo dėl buvusio auklėtinio sugrįžimo į klubą.

Informaciją, kad Thiago norėtų sugrįžti į Ispaniją patvirtino ir "Bayern" klubui artimas šaltinis - Christianas Falkas. Jis pabrėžė, kad bavarai leistų išvykti saugui, jeigu sulauktų adekvataus pasiūlymo.

Manoma, kad Thiago kainuotų nuo 60 iki 80 mln. eurų.