Paviešintas vaizdo įrašas iš "Leicester" klubo savininko sraigtasparnio katastrofos

Lesteryje šiuo metu yra gedulas - per šiurpią sraigtasparnio avariją žuvo "Leicester City" klubo savininkas Vichai Srivaddhanaprabha ir keturi su juo skridę asmenys.

Tragedija įvyko vėlų šeštadienio vakarą, kai 60 metų vyras po Anglijos "Premier" lygos rungtynių susiruošė įprastam skrydžiui sraigtasparniu iš stadiono ir Londoną.

Kaip jau žinoma, skrydis ilgai neužsitęsė - vos tik iš stadiono pakilęs sraigtasparnis tapo nebekontroliuojamas ir rėžėsi į šalia esančią automobilių stovėjimo aikštelę.

Įvykių detalės nebuvo žinomas iki pat šiol, tačiau pats naujausias vaizdo įrašas šiek tiek atskleidė, kas įvyko tą tragišką naktį. Matyti, kad vos tik pakilęs sraigtasparnis tapo sunkiai kontroliuojamas, bandžius skristi į priekį jis pradėjo suktis ratu ir kristi žemyn.

Žinoma, kad sraigtasparnis užsiliepsnojo neiškart jam sudužus. Kalbama, kad vienas iš apsaugos darbuotojų dar bandė atidaryti duris, tačiau netrukus įvyko sprogimas.

Tarp penkių žuvusiųjų yra nežinoma tik viena asmenybė. Kartu su "Leicester" savininku tą naktį skrido du pilotai bei jo dukra.

Vaizdas iš apsaugos kamerų:

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jBlgpeNbkks" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Vaizdai nukritus sraigtasparniui:<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">This really doesn’t look good - Leicester City owner Vichai Srivaddhanaprabha’s helicopter crashes outside the King Power Stadium <a href="https://t.co/XrUAPWDucz">pic.twitter.com/XrUAPWDucz</a></p>&mdash; Richard Buxton (@RichardBuxton_) <a href="https://twitter.com/RichardBuxton_/status/1056277183516340225?ref_src=twsrc%5Etfw">October 27, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>