Pedro: dabartinis "Chelsea" turi panašumų į Pepo "Barcą"

Pedro džiaugiasi pasikeitimais Londono "Chelsea" klube ir tvirtina, kad Maurizio Sarri turi panašumų į Pepą Guardiolą.

"Chelsea" sezonas Anglijos "Premier" lygoje kol kas klostosi nuostabiai - iškovotos penkios iš tiek pat galimų pergalių. Šiandien "mėlynieji" galės dar padidinti savo taškų kraitį, jeigu išvykoje įveiks "West Ham".

Kalbėdamas su britų žurnalistais Pedro papasakojo plačiau apie Maurizio Sarri darbo metodus: "Komanda yra geresnė nei buvo praėjusiais metais. Trenerio idėjos yra sveikintinos - nuo šiol mes naudojame aukštą spaudimą, daug atakuojame ir turime daugiau žaidėjų priekinėje linijoje.

Žaisti futbolą, kuriame gali kontroliuoti kamuolį ir kurti vieną po kito pavojingas progas, visada yra gera idėja. Su Sarri mums tenka bėgti gana daug, tačiau tas bėgimas yra kitoks, kai tu varžovus pasitinki jų pačių aikštės pusėje.

Prie Antonio mes buvome kitokie - mes galbūt ir buvome labiau kompaktiški, tačiau mes gindavomės savo aikštėje pusėje. Tai reiškia, kad perėmus kamuolį mums reikėdavo įveikti ilgą kelią, jog atsidurtume prie varžovų vartų. Sarri komandoje tu jau perėmęs kamuolį dažniausiai esi geroje atakuojančioje pozicijoje.

Tai yra vienas didžiausių pasikeitimų, jeigu lygintume šį ir praėjusį sezoną. Pasikeitimai buvo reikalingi pačios komandos atžvilgiu. Pažiūrėję į statistiką matysite tą patį - mes žaidžiame geriau ir skiname pergalę po pergalės", - pagyrų M. Sarri ir jo futbolo idėjoms negailėjo Pedro.

Paklaustas, ar mato kažkokius panašumus tarp Pepo ir Sarri, futbolininkas nedvejodamas atsakė, kad "taip": "Matau daug panašių idėjų, su kuriomis pirmą kartą susidūriau žaisdamas Guardiolos "Barcoje". Jie yra panašūs treneriai, kurių idėjos, ypatingai atakuojančio futbolo, yra tos pačios."