Pedro ir G. Jesusas susiejo ateitį su savo klubais

Londono "Chelsea" oficialioje svetainėje informavo, kad Pedro pratęsė savo sutartį dar papildomiems metams.

31-erių metų krašto puolėjas turėjo kontraktą iki 2019 metų vasaros, tačiau abi šalys nusprendė bendradarbiavimą pratęsti iki 2020-ųjų.

Manoma, kad prie to labiausiai prisidėjo Maurizio Sarri, kuris mano, kad ispanas puikiai gali įsipaišyti į jo taktikas. Vadovaujant Antonio Conte, Pedro buvo paliktas nuošalyje ir buvo kalbų, kad šią vasarą atsisveikins su klubu.

Pedro prie "Chelsea" prisijungė 2015 metais, kai nusprendė išsiskirti su "Barcelona". Nuo to laiko futbolininkas spėjo sužaisti 131 rungtynes ir pelnyti 28 įvarčius.

Naują kontraktą gavo ir Brazilijos futbolo žvaigždė Gabrielis Jesusas - "Manchester City" su perspektyviu futbolininku pratęsė sutartį iki 2023 metų.

G. Jesusas "miestiečių" komandos buvo įsigytas 2016 metais, bet prie komandos prisijungė tik 2017 metų žiemą. Jau nuo pat savo atvykimo brazilas paliko įspūdį Pepui Guardiolai ir šis net sugebėjo iš startinės pozicijos išstumti Sergio Aguero.

Praėjusį sezoną G. Jesusas stipriai prisidėjo prie triumfo "Premier" lygoje - per 29 rungtynes įmušė 13 įvarčių. Iš viso klube puolėjas jau sužaidė 53 rungtynes ir pasižymėjo 24 įvarčiais.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">FIVE more years for our Brazilian boy, <a href="https://twitter.com/gabrieljesus33?ref_src=twsrc%5Etfw">@gabrieljesus33</a>! <a href="https://twitter.com/hashtag/mancity?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mancity</a> <a href="https://t.co/JRfYl8mOye">pic.twitter.com/JRfYl8mOye</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/1025290337823219712?ref_src=twsrc%5Etfw">August 3, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>