Penkių įvarčių trileris baigėsi netikėtu "Barcelona" pralaimėjimu Supertaurėje

Ketvirtadienį vakare Saudo Arabijoje buvo sužaistas antrasis 2020 metų Ispanijos Supertaurės pusfinalis. Dėl patekimo į finalą susikovė du šalies grandai – "Barcelona" ir Madrido "Atletico".

Įvarčių ir emocijų kupinoje dvikovoje Diego Simeone kariauna netikėtai išplėšė pergalę rezultatu 3:2 ir pašalino "Barcelona" futbolininkus iš tolimesnės kovos dėl trofėjaus.

Pirmasis kėlinys buvo aktyvus, ypatingai iš "Barcelona" pusės, tačiau kiek netikėtai baigėsi be įvarčių.

Visgi antrasis kėlinys atnešė kur kas rezultatyvesnę kovą – jau kone pirmos atakos metu Koke po Angelio Correa perdavimo išvedė "Atletico" į priekį, tačiau vos po penkių minučių lygybę puikiu smūgiu atstatė Lionelis Messi.

62-ąją minutę Antoine'as Griezmannas galva nukreipė kamuolį į savo buvusios komandos vartus ir išvedė "Barcelona" į priekį. Tiek prieš įvartį, tiek po jo "Barcelona" visiškai dominavo su kamuoliu, tačiau 80-ąją minutę įvykiai pakrypo netikėta linkme.

Per tą laiką "Barca" buvo įmušusi dar du įvarčius, tačiau abu jie buvo anuliuoti po VAR peržiūros. Dovanėlės sulaukę "Atletico" futbolininkai patys netrukus buvo apdovanoti varžovų klaida – Neto užsidirbo 11 m. baudinį, kurį sėkmingai realizavęs Alvaro Morata išlygino rezultatą.

Į kovą netikėtai grįžę "rojiblancos" futbolininkai 86-ąją minutę katalonus nubaudė ir trečiuoju įvarčiu – gynybos spragomis pasinaudojęs A. Correa nukreipė kamuolį į Neto vartus. "Barcelona" po šio smūgio taip ir neatsigavo.

Sekmadienį dėl Supertaurės trofėjaus susikaus dvi Madrido ekipos – "Real" anksčiau įveikė "Valencia".

Rezultatas:

"Barcelona" 2 - 3 "Atletico"
46' [0 - 1] Koke
51' [1 - 1] L. Messi
62' [2 - 1] A. Griezmann
81' [2 - 2] A. Morata (11 m. baudinys)
86' [2 - 3] A. Correa


Startinės sudėtys:

"Barcelona": Neto; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Busquets, Vidal, De Jong; Griezmann, Messi, Suárez.

"Atletico": Oblak; Trippier, Felipe, Savić, Renan Lodi; Correa, Thomas, Herrera, Saúl; João Félix, Morata.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...