Pepe žinutė F. Perezui: turime leisti Z. Zidane'ui daryti savo darbą ir jis taps vienu geriausių trenerių

Ilgametis Madrido "Real" centro gynėjas Pepe spaudos konferencijoje prieš rungtynes su "Roma" pasidalijo mintimis apie sausio mėnesį "baltųjų" ekipos trenerio vairą perėmusį Zinedine'ą Zidane'ą.

Z. Zidane'as 2016 metų pradžioje "Real" klube pakeitė atleistą Rafaelį Benitezą. Iš pradžių prancūzo vadovaujami "baltieji" šventė pergalę po pergalės, tačiau pastarosios savaitės buvo nesėkmingos ir Ispanijos vicečempionai greičiausiai baigė kovą dėl "Primera" titulo.

Portugalijos rinktinės narys Pepe šioje situacijoje neįžvelgia Z. Zidane'o kaltės ir tvirtina, kad treneriui reikia duoti laiko ir leisti jam daryti savo darbą.

"Jis patobulino daug dalykų. Pirmiausia kalbu apie komandinį darbą, o antra - jis neleidžia mums daryti su futbolu nesusijusių dalykų. Zidane'as pats buvo futbolininkas, todėl puikiai žino, ką žaidėjai galvoja ir ko nori", - pasakojo Pepe.

"Jis buvo mūsų klubo ryškiausias žaidėjas ir viso pasaulio ikona. Mes turime leisti jam atlikti savo darbą ir jis taps vienu iš geriausių trenerių pasaulyje, neabejoju tuo", - pridūrė gynėjas.

Taip pat Pepe kalbėjo ir apie būsimą atsakomąją dvikovą su "Roma": "Jie turi daug puikių žaidėjų ir yra geri tiek Europoje, tiek Italijoje. "Roma" turi labai greitų krašto žaidėjų, o tai mums ir gali sukelti didžiausių problemų."

Dvikova tarp "Real" ir "Roma" šiandien "Santiago Bernabeu" stadione prasidės 21 valandą 45 minutės Lietuvos laiku.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...