Pergalę iškovojęs "Arsenal" išlaiko intrigą dėl patekimo į didįjį ketvertą, "Man City" nugalėjo "West Brom" (VIDEO)

Antradienį vakare Anglijos "Premier" lygoje sužaistos dvejos atidėtos 34-ojo turo rungtynės.

Tuštokame "Emirates" stadione Londono "Arsenal" dėl svarbių taškų susikovė su absoliučiais lygos autsaideriais "Sunderland". "Kanonieriams" lengva pralaužti varžovų gynybą nebuvo, tačiau Alexio Sanchezo dublis antrajame kėlinyje išsprendė rungtynių baigtį.

Pirmajame kėlinyje "Arsenal" dominavo tiek pagal progas, tiek pagal kamuolio kontrolę. "Sunderland" nuo įvarčių gelbėjo puikiai vartuose žaidęs Jordanas Pickfordas.

Šeimininkams pralaužti "Sunderland" vartus pavyko tik 72-ąją minutę. Granitas Xhaka puikiu perdavimu pamatė į baudos aikštelę įkertantį Mesutą Ozilą, o šis lengvu perdavimu atidavė kamuolį Alexiui Sanchezui ir čilietis išvedė "kanonierius" į priekį.

"Sunderland" gynybos ir vartininko darbas sugriuvo, o jau visai netrukus buvo pasiektas ir antrasis įvartis. 81-ąją minutę iš kelių metrų smūgiu galva galutinį tašką šioje akistatoje padėjo tas pats A. Sanchezas.

Pergalę iškovojęs "Arsenal" išlaiko intrigą dėl patekimo į didįjį ketvertą. "Kanonierius" nuo ketvirtos pozicijos, kurioje yra "Liverpool", skiria tik vienas taškas, todėl paskutiniajame ture išliks didelė intriga - "Liverpool" susigrums su "Middlesbrough", o "Arsenal" - su "Everton".

Kitose rungtynėse pergalę ir beveik garantuotą vietą didžiajame ketverte iškovojo "Manchester City" ekipa, rezultatu 3-1 nugalėjusi "West Brom" futbolininkus.

Gabrielis Jesusas 27-ąją minutę išvedė "miestiečius" į priekį, o po dviejų minučių pranašumą puikiu smūgiu padidino Kevinas De Bruyne. 57-ąją minutę paskutinį įvartį šeimininkų gretose pasiekė meistriškai su Sergio Aguero sužaidęs Yaya Toure. Paguodos įvartį svečių ekipoje rungtynių pabaigoje pelnė Halas Robsonas-Kanu.

75 taškus turintis "Man City" užima trečiąją vietą ir turi 2 taškų pranašumą prieš "Liverpool".

Rezultatai:

"Arsenal" 2 - 0 "Sunderland"
72' [1 - 0] A. Sanchez
81' [2 - 0] A. Sanchez

"Man City" 3 - 1 "West Brom"
27' [1 - 0] G. Jesus
29' [2 - 0] K. De Bruyne
57' [3 - 0] Y. Toure
87' [3 - 1] H. Robson-Kanu

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10350096" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...